onsdag 19 maj 2010

Skolbesök.

Idag ringde klockan 07.30, väckte Oscar..(Tycker inte om att väcka barn som sover...Ni har väl sett vänner när Rachael väckte sin dotter Emma:-)...)

En spännande dag med besök på skolan, Oscar hoppades på att få spagetti och köttfärssås på matan:-)......Mötte upp Ingrid och Markus (med resterande barn)..Fick dock vänta till 09.55 innan grabbarna fick gå in....(Jag följde med som stöd)..

Dom fick sitta i en ring och presentera sig och sedan blev det massa snack om vilka som tappat tänder:-) Det där med handuppräckning gick inte så bra.....Efter det fick dom titta på olika bilder som stod för olika grejer, eftersom dom lägger upp sitt schema med bilder(teetch metoden, vet ej hur det stavas).Sen fick dom skriva sina namn på en lapp, klippa ut den och sedan klistra den på ett häfte och därefter rita lite till...Sen var det dax för det som alla väntat på MATAN!!

Här skulle man stå på kö utanför skolan, alla går tillsammans i ett led, står ytterligare 3 min utanför matsalen innan dom fick komma in.....Sikken väntan, killarna var väldigt otåliga....Dom ville bara IN!....Väl inne blev det lite problem, bestick och tallrik samtidigt som du skulle ta mat med den andra handen, klurigt:-) Jag fick också ta en smakbit, nåt "Mmm, va gott" blev det ju inte....
Oscar fann sin favorit mjölkautomaten, vilken rolig grej:-)

Tyckte dom skötte sig exemplariskt och e nu uppe på Oscars rum och leker:-)

Glad Oscar o Markus. Nu ska jag ut och plocka in lite rabarber för jag tänkte baka "Rabarberdröm med vit choklad....På ren svenska=Rabarberpaj med vit choklad. Det blir en bra eftermiddagsfika:-)
Over and out.

3 kommentarer:

  1. Kan tänka mig hur förväntasfulla dom varit :-) Den där pajen lät ju inte dum alls...

    SvaraRadera
  2. recept tack!!
    //Jennie

    SvaraRadera
  3. Kul för våra grabbar!! Ska bli spännande att se hur de tycker det är i höst när de ska dit varje dag. Markus sa i kväll att "man får BARA gå 5 dagar i veckan".....Han verkar vilja gå 7!

    SvaraRadera