onsdag 1 juli 2009

Jordgubbs saft, städning, kupa m.m.

Tjohoo...

Nu ska Michael Jacksson inte kremeras utan 85% av honom kommer att smältas ner(hela han består ju nästan av plast) och blandas upp i lego så barn fortfarande kan leka med honom...Hihi....Kanske blir någon plastpåse oxå..

Igår kväll gick jag ner till mitt lilla jordgubbs land för att plocka lite jordgubbar, där va 5 liter, och jag plockade inte allt.......(Shit mä gubbar)

Imorse kokade jag saft på jordgubbarna som jag senare bjöd "boysen" på eftermiddagen...Dom tyckte den var jättegod:-)....Lagade även till en lunch till dom så slapp dom tänka på det.....
Bara att jobba på killar:-)......

Kupan på baksidan blev klar idag, med fönster, jippi....Det yttre på kupan, alltså panelen, kommer nog också snart på plats, då e kuporna färdiga. Sikken enorm skillnad det blev, så jävla bra!!!!!!

Har faktiskt inte plockat någon eternit idag, hemmet behövde mig mer....Tvättning, städning och renbäddning...Städade efter "boysen" på ovanvåningen...Sågspån överallt....-Inte nu mer:-)

Saknar min man(tyskland), min son(farmor) och mitt hus(hemma)......Vill hem.....Ahh, nu kom jag på att jag har ju stryktvätt med mig, jippi.....

Måste avsluta med en vits som jag har stulit från Julia, den e bara så bra.(Sorry Jullan)

Varför kan inte Jonas Gardell spela på stryktipset?
-Han ser inte skillnad på krysset och tvåan...

Sov sött.....

2 kommentarer:

  1. Haha det är lugnt ;-) Ha det gott och lycka till med kuporna. Kramar!

    SvaraRadera
  2. Du skämmer bort pojkarna - med all rätt!

    SvaraRadera